Back to projects
Clockwork Building

Clockwork Building

About this project


To achieve the desired look and feel for the Clockwork Building our client selected a bespoke version of our Aspen Natural Modernist flooring range with our “Supply and Fit” service.

The Clockwork building is a sleek, modern campus-style suite of offices comprising of light open space and contemporary working areas. The building is designed to project a classy and sophisticated feel which is conducive to relaxing and both formal and informal meetings.

We used a warm timber shade to blend with the black, brown, and grey tones of the furniture and décor. Over 4,500 sq metres of flooring was used throughout the Clockwork Building to achieve a seamless and professional-looking floor that will endure the test of time.

The bold, clean lines of the offices sit harmoniously with the fresh, natural feel of the wooden flooring

The product

For this project, our client wanted a BESPOKE VERSION from our Aspen floors.

Size: 260x16mm

As your design partners, we create custom-made floors for all your commercial projects.